Camera en terrein bewaking

Het bewaken van terreinen, gebouwen of een winkelvoorraad met camera’s is snel en efficiënt door ons te realiseren. Vele opties kunnen wij leveren om het optimaal in de bedoelde omgeving te laten functioneren. Een camera systeem bestaat uit camera’s, een harddiskrecorder en een TV scherm.

Tegenwoordig wordt vaak de harddiskrecorder (DVR of NVR) in het eigen computer netwerk geïntegreerd. Voordeel hiervan is dat men kan inloggen via een smartphone, en kan men de beelden real time bekijken. Helaas blijkt vaak in de praktijk dat een camera systeem niet altijd meer voldoende is. De laatste tijd combineren wij vaak het camera systeem met buiten detectie op het terrein. De buiten detectoren worden aangesloten via een ontvanger op het inbraaksysteem. Komt er een melding van het inbraaksysteem binnen via de meldkamer, dan word de klant gealarmeerd of de particuliere beveiligingsorganisatie en die kan dan live meekijken wat er op dat moment gebeurt. Voordeel hiervan is dat het gebouw goed is beveiligd maar ook de goederen en materialen op het terrein.

Wij kunnen het gehele traject voor u realiseren van ontwerp tot oplevering.

Wij hebben zeer betrouwbare systemen hiervoor en werken alleen met de beste leveranciers om tot een goed resultaat te komen.

Reacties gesloten.